Tippek

Magyarország egyik vezető IT fejlesztő és tanácsadó vállalkozása vagyunk.
Sőt még annál is több: az Ön sikeres vállalkozásának szakértői csapata.
Azt ígérjük, hogy csapatmunkában létrehozott egyedi vállalatirányítási megoldásaink hatékonyan támogatják üzleti terveit.

Hírek / blog / vlog

Az ERP rendszerek bevezetésének 5 gyakori hibaforrása

A Dynamics 365 sikeres bevezetésének számos előnye van: intelligensebb működés, nagyobb rugalmasság és agilitás, jobb integráció, magasabb bevétel és erősebb piaci pozíció. Azonban a bevezetési folyamat sosem könnyű.

Hogyan forradalmasítja az MI a vállalatirányítást? Bákonyi Gábor, a DynaGo fejlesztési vezetőjének cikke a Digitrendi.hu-n

A digitrendi.hu technológiai és innovációs magazin közölte Bákonyi Gábor, a DynaGo fejlesztési vezetőjének cikkét.

Hogyan küszöbölhetők ki az adatminőségi problémák ERP rendszer bevezetésekor?

A vállalatok célja az implementációval a működés hatékonnyá tétele minden területen, illetve egy olyan közös kommunikációs platform létrehozása, amely minden részleg számára elérhető, egyetlen igazságforrásként szolgál. Az ide vezető út azonban nem mentes kihívásoktól. Az egyik ilyen probléma az adatminőség lehet, amely jelentősen befolyásolhatja egy ERP-megoldás hatékonyságát. De mi is ez, és mit tehetünk ellene?

Rapid teszt

Segítségre van szüksége az igényei összegyűjtésében? Bizonytalan, hogy mekkora ráfordítással tud megvalósítani egy új vállalatirányítási rendszert?
Csökkenteni szeretné a bevezetési projekt kockázatás?

Igényelje a felmérési szolgáltásunkat, mellyel még a bevezetés elindítása előtt választ kap a fenti kérdésekre!

Online konzultáció

Nem körvonalazódott, hogy mire van szüksége? Csak azt érzi, hogy hol vannak hiányosságok, de nem látja, hogy milyen irányba kellene fejlesztenie vállalatát?

Szívesen adunk tanácsot, hogy a digitalázáció melyik fázisában van, és onnan milyen irányba kell továbblépni!