Tippek

Magyarország egyik vezető IT fejlesztő és tanácsadó vállalkozása vagyunk.
Sőt még annál is több: az Ön sikeres vállalkozásának szakértői csapata.
Azt ígérjük, hogy csapatmunkában létrehozott egyedi vállalatirányítási megoldásaink hatékonyan támogatják üzleti terveit.

Hírek / blog / vlog

Mi kell ahhoz a Megrendelőtől, hogy jól működő vállalatirányítási rendszere legyen

Általános tény vagy megállapítás a világban, hogy egy jól működő partneri kapcsolathoz – legyen az emberi vagy cégek közötti – mindig két fél szükséges, egyik a másik nélkül nem tud maradandót létrehozni. Ez természetesen egy vállalatirányítási rendszer bevezetésekor is így van és minden esetben a felek egy vagy több szerződéssel meg is erősíti ezt. Ám szokták mondani, nem elég a törvényt jól kitalálni, azt be is kell tartatni a rend fenntartása érdekében.
Mostanra lett csak igazán húzóágazat az informatika

Mostanra lett csak igazán húzóágazat az informatika

Magasabb sebességre kellett kapcsolni az IT szektornak, hogy ki tudjuk szolgálni a megnövekedett elvárásokat a pandémia kapcsán. Egyértelműen az együttműködést támogató szoftverek és alkalmazásoké lett a főszerep, mert arra támaszkodva tudtak a vállalatok kapcsolatot tartani ügyfelekkel és saját kollégáinkkal. Nem az volt a kérdés, hogy szükség van-e a megoldásokra, hanem hogy milyen gyorsan tudjuk megoldani – interjú Kulcsár Melindával, a DynaGo ügyvezető igazgatójával.

Rapid teszt

Segítségre van szüksége az igényei összegyűjtésében? Bizonytalan, hogy mekkora ráfordítással tud megvalósítani egy új vállalatirányítási rendszert?
Csökkenteni szeretné a bevezetési projekt kockázatás?

Igényelje a felmérési szolgáltásunkat, mellyel még a bevezetés elindítása előtt választ kap a fenti kérdésekre!

Online konzultáció

Nem körvonalazódott, hogy mire van szüksége? Csak azt érzi, hogy hol vannak hiányosságok, de nem látja, hogy milyen irányba kellene fejlesztenie vállalatát?

Szívesen adunk tanácsot, hogy a digitalázáció melyik fázisában van, és onnan milyen irányba kell továbblépni!