Tippek

Magyarország egyik vezető IT fejlesztő és tanácsadó vállalkozása vagyunk.
Sőt még annál is több: az Ön sikeres vállalkozásának szakértői csapata.
Azt ígérjük, hogy csapatmunkában létrehozott egyedi vállalatirányítási megoldásaink hatékonyan támogatják üzleti terveit.

Hírek / blog / vlog

Hogyan válasszuk ki a legjobb együttműködési szoftvert vállalatunk számára?

Korábbi cikkeinkben is foglalkoztunk már a távmunka és a hibrid modellek elterjedésével és kihívásaival, hiszen a pandémia miatt ezek a fogalmak ma már megkerülhetetlenek a céges működésben.

A CIO-k önámítása, avagy tükröm, tükröm, mondd meg nékem

Az informatikai vezetők többnyire meg vannak arról győződve, hogy az általuk vezetett IT osztály a valós üzleti célokat támogatja, és hogy a vállalati információk és adatok szuper biztos védelem alatt állnak, hovatovább a cég többi részlegének igényeire az IT-s kollégák ügyféligényként tekintenek.

Díjeső a RoboLabor Gödöllő fiatal csapatának

A RoboLabor Gödöllő a budapesti regionális Challenge döntőben a III. helyet szerezte meg, ami önmagában is hatalmas siker, emellett pedig a mezőny legfiatalabb csapataként elnyerték a Feltörekvő díjat.

Rapid teszt

Segítségre van szüksége az igényei összegyűjtésében? Bizonytalan, hogy mekkora ráfordítással tud megvalósítani egy új vállalatirányítási rendszert?
Csökkenteni szeretné a bevezetési projekt kockázatás?

Igényelje a felmérési szolgáltásunkat, mellyel még a bevezetés elindítása előtt választ kap a fenti kérdésekre!

Online konzultáció

Nem körvonalazódott, hogy mire van szüksége? Csak azt érzi, hogy hol vannak hiányosságok, de nem látja, hogy milyen irányba kellene fejlesztenie vállalatát?

Szívesen adunk tanácsot, hogy a digitalázáció melyik fázisában van, és onnan milyen irányba kell továbblépni!