Tippek

Magyarország egyik vezető IT fejlesztő és tanácsadó vállalkozása vagyunk.
Sőt még annál is több: az Ön sikeres vállalkozásának szakértői csapata.
Azt ígérjük, hogy csapatmunkában létrehozott egyedi vállalatirányítási megoldásaink hatékonyan támogatják üzleti terveit.

Hírek / blog / vlog

ERP

Hogyan segíthet az ERP rendszer recesszió idején?

A szakértők által sokat emlegetett recesszió itt van, megérkezett, azonban senki sem tudja pontosan, meddig fog maradni. Az biztos, hogy iparágtól és mérettől függetlenül minden piaci szereplőt érint, és negatív hatásait még hónapokig érezhetjük. Tudatos lépésekkel viszont tehetünk azért, hogy vállalatunk a lehető legkedvezőbb módon vészelje át rezt az időszakot. Válságkezelésünk sikeressége nagyban függ attól is, milyen mértékben merünk a technológia nyújtotta lehetőségekre támaszkodni. A felhőalapú vállalatirányítási rendszer (ERP) is ilyen lehetőség.
Dynago Team

Eltűnni látszik a lehetőség, hogy „majd személyesen” hatást gyakorlunk egymásra

A gazdasági körülmények és változások hatásai a toborzási folyamatokra. "A virtuális tér bárhol és bármikor összekapcsol minket” - Biróné Szabó Dórával beszélgettünk, a DynaGo HR Business Partnerével.

Miért válasszunk Saas-t, avagy hogyan mentesüljünk a telepítés és konfigurálás terhei alól?

Ma már üzleti felhasználók és magánfelhasználók széles köre használja az SaaS-alkalmazásokat, ahol a termékek, a Netflix jellegű szórakoztatástól egészen a fejlett informatikai eszközökig terjedhetnek. Lássuk, hogy az Ön cége mit nyerhet vele!

Rapid teszt

Segítségre van szüksége az igényei összegyűjtésében? Bizonytalan, hogy mekkora ráfordítással tud megvalósítani egy új vállalatirányítási rendszert?
Csökkenteni szeretné a bevezetési projekt kockázatás?

Igényelje a felmérési szolgáltásunkat, mellyel még a bevezetés elindítása előtt választ kap a fenti kérdésekre!

Online konzultáció

Nem körvonalazódott, hogy mire van szüksége? Csak azt érzi, hogy hol vannak hiányosságok, de nem látja, hogy milyen irányba kellene fejlesztenie vállalatát?

Szívesen adunk tanácsot, hogy a digitalázáció melyik fázisában van, és onnan milyen irányba kell továbblépni!