Tippek

Magyarország egyik vezető IT fejlesztő és tanácsadó vállalkozása vagyunk.
Sőt még annál is több: az Ön sikeres vállalkozásának szakértői csapata.
Azt ígérjük, hogy csapatmunkában létrehozott egyedi vállalatirányítási megoldásaink hatékonyan támogatják üzleti terveit.

Hírek / blog / vlog

Az AI berobbant az ERP-be: Elkezdődött a változás kora

Az utóbbi években a mesterséges intelligencia rohamos fejlődésnek indult, és mára már számos iparágban érezteti hatását. Ez alól a vállalatirányítási rendszerek sem kivételek.

SAP Business ByDesign helyett Microsoft Business Central? Több okból is megéri!

2022 végén érkezett a hír, hogy az SAP 2023 második negyedévében leállítja az új funkciók fejlesztését a kis- és középvállalkozásoknak szánt Business ByDesign szoftveréhez. A Microsoft Dynamics 365 Business Central kiváló választás lehet a helyére.

MagyarBrands díjas a DynaGo

Örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Szakmai Bizottság döntése alapján a DynaGo Hungary Kft.-t MagyarBrands díjas, Kiváló Márkának választották 2023-ban, a hazai üzleti top márkák egyikeként.

Rapid teszt

Segítségre van szüksége az igényei összegyűjtésében? Bizonytalan, hogy mekkora ráfordítással tud megvalósítani egy új vállalatirányítási rendszert?
Csökkenteni szeretné a bevezetési projekt kockázatás?

Igényelje a felmérési szolgáltásunkat, mellyel még a bevezetés elindítása előtt választ kap a fenti kérdésekre!

Online konzultáció

Nem körvonalazódott, hogy mire van szüksége? Csak azt érzi, hogy hol vannak hiányosságok, de nem látja, hogy milyen irányba kellene fejlesztenie vállalatát?

Szívesen adunk tanácsot, hogy a digitalázáció melyik fázisában van, és onnan milyen irányba kell továbblépni!